Gravid

Jordemoder samtale og scanning på Hvidovre.

IMG_5899

Igår var jeg til jordemoder samtale og lige få vurdere lillemandens vægt og størrelse. Vi fik også snakket igennem om hvor fysisk og psykisk hård jeg syntes at denne graviditet er i forhold til min første med Liva. Jeg er virkelig glad for min jordemoder, hun er så sød og meget forstående. Hun er god til at lytte og rådgive. Da hun undersøgte mig kunne hun mærke at han lå med hovede ned i min bækken. Hans fødder er oppe under mine ribben over i venstre side og så ligger han med ryggen ud i min højer side. Hun vurdere ham til at være ca 2200 g – Så han har taget meget på siden sidst og det gjorde mig jo super glad. Jeg tror også at fordi jeg ikke har kvalme eller kaster op mere så har jeg haft mulighed for at spise mere og det har gjort at han er vokset så meget på så kort tid. Så da jeg kom ud i bilen sad jeg og klappe i mine små hænder og kunne ikke vente med at ringe til Tobias og fortælle ham de gode nyheder!

Idag har Tobias og jeg så være til scanning på Hvidovre – de vil jo gerne holde øje med hans vægt, så der er vi jo hver 3 uge. Fortalte lægen at min jordmoderer havde vurdere ham til at 2200 g og glædet mig til at høre hvad han ville scanne ham til at være. Efter lidt snak med lægen og scanning, kunne lægen fortælle at han vurdere ham til at være 2553 g. Og det er jo endnu bedre end de 2200 g! Vi er super glade for at han er vokset så meget og jeg fik af vide at jeg bare skulle forsætte med at spise som jeg gør nu så han kan vokse endnu mere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *