Mad og opskrifter

Thaisuppe med rejer og nudler

Her forleden aften lavet jeg thaisuppe til aftensmad. Og jeg syntes nu den var ret så lækker. Liva var ikke hel vild med den – desværre. Hun er begyndt at blevet ret kræsen og vil ikke smage på nye ting 🙁

Tobias syntes den var god og var ret så glad over at jeg havde prøvet at lave noget nyt. Plejer at lave de sammen retter hele tiden. Mangler ideer og opskrifter på noget nyt og lækkert. Men samtid skal det også være børnevenligt og nemt at lave. Den her var okay nem at lave da jeg havde købt en færdiglavet  thaisuppe – og ja det er lidt at hoppe over hvor gærdet er lavest, men det er så nemt og hurtigt og så skal jeg ikke stå i køkkenet i flere timer. Jeg steget nogen store rejer med hakket persille, chili og hvidløg på panden. Kogte lidt nudler og lagde dem i bunden af skålen. Thisuppen over nudlerne og så rejerne til sidst. Til pynt kom der lidt persille over. Jeg servere brød til thisuppen og brødet var det eneste Liva ville spise – Lille kræsen møgunge 🙂 IMG_5728 IMG_5729 IMG_5730

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *