Liva og jeg

Liva må ikke blive glemt.

Allerede inden jeg fødte havde Tobias og jeg snakket om at det var vigtigt for os begge at vi ikke glemte eller overså Liva når jeg havde født. Hvis det havde stået til mig så var jeg ikke blevet gravid så hurtigt med nr to som jeg blev. Jeg ville faktisk godt ha vente lidt da jeg var bange for at jeg ikke ville kunne nyde Liva på sammen måde når vi fik nr to barn. Så vi har haft en del snak om hvordan vi finder den bedste måde at sørge for Liva føler sig lige så elsket og stadig får den opmærksomhed som hun plejer.

Nu er der også kun gået en uge siden jeg fødte, men det er vigtigt for os at hun ikke føler sig glemt og ikke føler at lillemanden tager alt opmærksomheden fra hende. At mor ikke hele tiden har lillebror i sine arme!! Så vi har i den her uge gjort det sådan at jeg tog lillemanden om natten når han skal have flaske og Tobias sover. Om morgen står Tobias så op og sørge for Liva får morgenmad, tøj på og at de får morgen hygget med lidt Ramasjang på tv´et. Tobias har så afleveret Liva i vuggestuen de fleste dage i den her uge men jeg har så hente hende. Nå hun så er hjemme fra vuggestue så skal hun have lov til at være lidt sammen med mig – 1 time til 1,5 time hvor vi leger og hygger sammen uden at jeg har lillebror i mine arme. Men hvor det kun er mor og datter tid – Liva og jeg som hygger, leger eller ser en tegnefilm sammen.

Her til aften har vi fx leget med alt hendes køkkenmad. Liva ville lave mad til mig og jeg skulle sidde med hagesmæk på og spise alt det hun gav mig. Og det var altså ret så hyggeligt 🙂IMG_6304 IMG_6305 IMG_6306 IMG_6307 IMG_6309

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *