Gravid

Sidste scanning på Hvidovre

Vi har været til scanning i dag. Den sidste scanning inden jeg skal føde! Vi fik snakke med lægen og han scannet ham som han plejer. Lægen vurdere lillemanden til at vejre 2745 g. Syntes nu ikke det er så meget han har taget på siden sidste scanning. Men lægen sagde det var ok men at de helst så han var over de 3000 g når han blev født.

Jeg syntes det er lidt mærkeligt at vi ikke skal ind på Hvidovre mere – jo, når jeg skal føde, men det er slut med at blive scannet. Samtid er jeg lette over at de nu føler de ikke skal holde øje med ham mere og at hvis jeg gik i fødsel nu så ville det være helt ok.

Så nu skal jeg bare slappe af, spise masser af mad så lillemanden kan vokse og tage på. Og så skal jeg bare vente på at han gerne vil komme ud og sige hej. Glæder mig helt vildt til at skulle føde. Og glæder mig til at se ham og holde ham i mine arme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *