Louis og jeg

Jeg er VILD med alle Louis sygeplejersker!

Kan man være små forelsket i mere end en person? Ja det kan man vel godt, i hvertfald er jeg VILD med alle Louis sygeplekersker her på afdelingen som vi ligger på. Små forelsket i nogle få og vild med resten, men det er fordi de er så søde mennekser som ikke kun er gode til deres arbejde men har en personlighed og udstråling som bare rammer mig. Lad os kalde det for et girl crush 🙂

Louis har flere forskellige sygeplejersker som tager sig af ham når de er på arbejde, og det er de sammen der er på arbejde om dagen, aften og nat. De er alle vilde med Louis og flere af dem kommer lige ind og siger hej når de er mødt ind og håber på at han er vågen så de kan holde ham. Og jeg kan da godt forstå dem, han er jo lækker min lille fyr 🙂

Det er selvfølgelig ikke sjovt at være indlagt og for det meste af tiden keder jeg røven ud af mine bukser – for at sige det lige ud. Men at havde så søde mennesker omkring en betyder virkelig meget når man er fanget her i så mange dage. Man kan virkelig mærke at de sygeplejersker (altså dem der passer på Louis – kan selvfølgelig ikke vide noget om hvordan de andre sygeplejersker er) er glade for deres arbejde. At de kan lig det de laver hver dag, de er glade, snaksagelige, lyttene og rolige i deres personlighed. De hjælper og aflaster mig utrolig meget  med Louis. De sidste to nætter har de taget ham med ud på kontoret efter jeg ar givet ham en flaske for at jeg kunne få sovet bare lidt i løbet af natten. Så har de underholdt ham og fået ham til at sove igen, snakket med ham, skifte hans ble og givet ham flaske. I dag har hans sygeplejerske taget ham efter han fik flaske, så jeg kunne sove en lille time. Den lur blev så til 3 timer og da jeg vågnet og gik ind på kontoret for at se til Louis, lå han trygt i hendes arme og sov – han havde sovet i 2 timer! Godt at de ikke har travlt 🙂 Men at de er så søde og vil tage ham og giv mig lov tl at sove betyder bare virkelig meget. Jeg har jo ikke Tobias til at hjælpe da han er der hjemme og passer Liva.

Jeg ville dø hvis der var en sygeplejeske der var sur, irriteret og snakket grimt til en. Jeg vil nok ende med at svare igen eller brokke mig til hende hvis det var! Men heldigvis er der ingen af Louis sygeplejersker som er sådan. De finder sig sku i meget, ikke bare med mig men nok også med de andre forældre som ligger her på afdelingen. Jeg er en pyllermor – det indrømmer jeg. Og jeg trykker nok på knappen lidt for mange gange efter hjælp eller hvis jeg har spørgsmål. Men jeg får altid et glad og smilene ansigt ind på vores stue hver gang og det er bare så vigtigt – især når man skal se og snakke med dem hver dag, aften og nat. Ingen er blevet sure eller irriteret på mig endnu – af hvad jeg ved af 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *