Alt muligt blandet

Afhængig af høretelefoner og strøm.

Jeg er er af dem der bruger mine høretelefoner rigtigt meget. Lige meget hvor jeg er så har jeg dem på mig! Har dem altid når jeg køre bil så jeg kan snakke i mobil imens og så er jeg meget glad for musik! Der hjemme høre jeg altid musik imens Louis sover lur, så for ikke at vække ham er det med høretelefoner. Jeg har dem på når jeg cykler eller er oppe og træne. Faktisk vil jeg sige at jeg er lidt afhængig af dem!

Desværre opdaget jeg at de var gået i stykker her forleden da jeg skulle op og træne – I må ikke spørge mig hvordan men der kom ikke noget lyd ud af dem! Og træne uden musik det fungere altså ikke for mig!! Så jeg rendte rundt i lejligheden i panik for at finde et par nye og endte med at låne Tobias! Men det kan jeg jo ikke gøre hver gang og han bruger også sine så jeg skal ha købt mig nogen nye. Og det skal jeg hurtigst muligt da jeg jo bruger dem hver dag!!!!

Så jeg sad på nette her for leden og fandt denne hjemmeside www.onkelbillig.dk. De har virkelig mange fede høretelefoner med forskellige print. Jeg syntes jo de hvide som alle har er så kedelige. Jeg kan ikke rigtigt beslutte mig for hvilket print jeg skal vælge! Men det bliver nok en af disse 🙂

Skærmbillede 2015-09-18 kl. 13.16.12

Skærmbillede 2015-09-18 kl. 13.15.58
Skærmbillede 2015-09-18 kl. 13.00.07

Skærmbillede 2015-09-18 kl. 12.42.01 Skærmbillede 2015-09-18 kl. 12.42.12 Skærmbillede 2015-09-18 kl. 12.42.22

Nu hvor vi skal ud og rejse så ville jeg også gerne sikker mig at vi har strøm nok til flyveturen. Især med Liva, da hun nok kommer til at bruge sin ipad meget! Og der skal der helst være strøm nok til både hun kan spille og se tegenfilm imens vi er oppe i luften. Så jeg har også kigget på sådan en powerbank. Jeg har aldrig set sådan en før, men har lige læst inde på hjemmesiden hvor smart sådan en er, især når man skal ud og rejse og måske kommer til at mangle strøm. Jeg har lidt forelsket mig i den der hedder: Super-powerbank 4x – Det er den der kan opbevare/indholde mest strøm, så den vil nok være mest nyttig at købe. Jeg hader at mangle strøm og er faktisk ret dårlig til at oplade min mobil! Så jeg tror jeg vil klikker sådan en powerbank hjem sammen med et par høretelefoner!super-powerbank-4x-sort-laeder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *