Liva og jeg

Vi elsker Frost.

Eller Liva elsker frost og når jeg mener elsker så mener jeg at hun virkelig ELSKER FROST! Jeg tror hun er en af de største Frost fans i verden. Den pige kan alle repliker i filmen, hun kan alle sange og synger helst tema sangen “lad det ske” på engelsk. “Let it go” er bare meget bedre i følge hende og hun synger den ret godt på engelsk trods hun kun er 2 år og 10 måneder. Hun forstår nok ikke helt hvad det er hun synger på engelsk men synge den, det kan hun!!

Hun har så mange frost ting her hjemme, så mor her er ved at brække sig over det. Der er gået lidt for meget Frost i den på hendes værelse. Og det er ikke kun legetøj men også tøj, sko og tasker hun har i Frost tema. Og ja jeg ved jeg selv er skyld i det da jeg jo er den der køber det til hende, men hun er så vild med det og hendes ansigt og øjne lyse op når hun får noget med Frost på! Hun bliver så glad, man kan virkelig se og mærke at Frost er det bedste i hendes lille verden. Elsa er hendes ynglings, men Anna og snemanden Olaf er også et hit. Det er selvfølgelig bare en periode i hendes liv, men jeg syntes nu det er ret sødt at hun er så vild med den Disney tegnefilm – Det er også den eneste hun vil se lige for tiden. PÅ hendes ipad har hun inde på youtube fundet alle sangen og dem ser hun på repeat! Hun synger med på alle sangene, om det er i bilen, ude hos nogen eller her hjemme. Hun er ligeglad hvor vi er, så længe der bliver spillet en sang fra Frost så synger hun og danser til den! Åhhh elsker hende virkelig, hun er så sjov og sød og det er helt fantastisk at se hende vokse op og opleve hvordan hun udvikler sig.

IMG_8586 IMG_8587

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *