Liva og jeg, Sommerhus

Sommerhus, gårtur i sneen og pandekager.

IMG_0755Jeg fandt kælken frem og så gik vi ned til vandet. Liva og Amelia ville ikke gå den lange vej, så de sad begge i kælken og jeg skulle selvfølgelig trække dem hele vejen. Shit de er to meget tunge tøser 🙂 Men så fik jeg da dagens motion 🙂

Som tradition blev der kaster sten ud i vandet – Liva elsker det og det er altid noget vi gør når vi er nede på stranden. Det fik begge pige tiden til at gå med, indtil min søster begyndt at fryse om sine fødder. Hn havde ikke lige det rette fodtøj på, så vi vendte hjem igen – nu til et varmt sommerhus:)
IMG_0757 IMG_0759 IMG_0761 IMG_0764Da vi kom hjem igen lavet min søster pandekager sammen med Liva og Amelia. Det er så hyggeligt at være her i sommerhuset med dem og bare kunne give de to tøser masser af opmærksomhed, uden at deres mindre søskende kommer og tag den fra dem. De fortjener lidt alene tid med deres mødre og er så glad for vi er taget her op.IMG_0769

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *