Alt muligt blandet, Louis og jeg

Gå så væk sygdom!

IMG_1088 Jeg ligger her i sengen og er helt færdig! Seriøst, jeg har ingen energi og har den største hovedpine! Tobias har lade mig sove til kl 9.00. Han stod op i morges og to sig at begge børn, gik med Bonzo og aflevere Liva i børnehave. Jeg har ellers haft lidt planer om at lave nogle ting med Liva i denne uge da det jo er vinterferie og der er nærmest ingen børn over i hendes børnehave. Men jeg er alt for syg og vil ikke smitte hende, så derfor kommer hun der over og er i nogle timer. Det er nok heller ikke det sjovest at være hjemme nå ens mor ligger og sover det meste af dagen og man ikke kan lav noget sammen.

Liva er den eneste der ikke er blevet syg endnu. Og jeg krydser finger for at hun er heldig og slet ikke bliver ramt. Især fordi vi på torsdag skal ind og se Disney on ice. Jeg købte billetterne da vi var på Mallorca. Min søster, hendes datter og min mor skal også med. Så jeg skal også selv blive rask – de har alligvel koste ret meget de billetter og vil virkelig gerne med Liva ind og se det.

Louis har ikke haft feber i dag, men han fortsætter med at kaste op. Det eneste der bliver nede er havregrød. Men han vil ikke spise det både til morgenmad, frokost og aftensmad. Jeg har haft lidt svært ved at få mad i ham i dag da alt andet jeg giver ham ryger op igen.

Tænk jeg bliver 30 år i morgen og så ligger jeg syg. Havde jeg ikke været syg var min plan at holde Liva hjemme og lave noget med hende og Louis. Jeg tænkt at vi skulle ha været i Den blå planet – der har vi nemlig ikke været endnu. Og synes at hun skulle være hjemme på min fødselsdag og hygge med mig og Louis. Om Tobias også var blevet hjemme eller om han var taget på arbejde har jeg ikke lige fået tænkt over, men efter en hyggelig dag med begge mine børn, skulle de så hjem og passes hos farmor og farfar. Og så skulle Tobias og jeg ud og spise en lækker middag på en meget lækker restaurant!! Det var min plan for min fødselsdag, det ville ha været en dejlig fødselsdag. Men det kommer desværre ikke til at ske når jeg har det sådan her! Øv, øv, og atter øv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *