Liva og jeg, Mad og opskrifter

Brændte og hårde kanelsnegle!

imageLiva havde jo en fridag fra børnehaven i går og derfor havde vi masser af planer for hele dagen. Et af dagens projekter var at bage kanelsnegle imens Louis sov middagslur – Jeg har længe haft lyst til nogle store lækker luftige kanelsnegle med masser af hvid glasur ovenpå.

Så vi gik i gang med at piske dejen sammen, selvfølgelig skulle Liva ha lov til at lave det hele – med en lille smule hjælp fra mig. Og det gik faktisk ret godt, både med at lave dejen, kanel fyldet og lave dem til snegle. Liva fik sin egen dej klump som hun så kunne lave som hun ville. Hun rulle den selv ud, puttet fyld i, rullet den sammen og skar små fine snegle ud som hun lige fik trykket lidt flade. Hi hi – de blev meget  små, men hun var meget stolt over at hun selv have lavet dem og det sammen var jeg 🙂 Imens de var i oven rendte jeg lidt rundt og ryddet op med Louis i mine arme, hvis ikke jeg sad og leget med ham på hans legetæppe og Liva sad og så tegnefilm. Der dufte  af kanel i hele huset og trods af at jeg kunne dufte den dejlige duft af kanel så glemte jeg tiden. Da de kom ud var Livas små snegle brændte og stenhårde. Mine var bare meget hårde og ikke til at spise. Liva prøve at tag en bid fra en af dem jeg havde lavet men var hurtigt til at sige “De smager ikke godt mor”, “Puha jeg skal ha noget vand”. Tror i lige jeg fik det stramt, øv altså! Nå nå, tænkte jeg. Ikke nogen grund til at tvære det i hovedet på mig, og så dårlig kan de da heller ikke være! – eller? Desværre var en bid var også rigeligt for mig. Ud i skraldespanden røg de og måtte så for denne gang undvære drømmen om lækker luftige kanelsnegle med hvid glasur.

Jeg skal altså virkelig tag mig sammen når det kommer til at stå i køkkenet og lave mad eller bage. Jeg er så dårlig til det – ville faktisk ønske jeg var bedre til det. Måske jeg skal tilmelde mig et bagekursus eller madkursus 🙂 Jeg ved Tobias vil blive glad hvis jeg bare var en lille smule bedre og inders inde ønsker jeg også at jeg var god til det. Men øvelse gør mester, og så må jeg tag Liva med i alle mine øvelser så hun også kan lære og blive god til at stå i et køkken og lave mad eller bage. Jeg håber for hendes egen skyld at hun bliver bedre end mig 🙂imageimageimageimageimage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *