Alt muligt blandet, Louis og jeg

Forår i luften, ude i haven og sol på mine kinder.

Åhhhh har i set hvor dejligt et vejr det er i dag. Det har faktisk været sådan her de sidste par dage, masser af sol og det har været okay varmt (så længe solen var fremme) til at være udenfor. Det er forår og det betyder altså at vores have skal udnyttes!! Jeg har virkelig mange planer med vores baghave og faktisk også vores forhave. Men i dag er det altså vores baghave der er blevet gjort lidt ved.

Det at have en have er helt nyt for mig! Jeg som har boet i lejlighed med Tobias de sidste 7 år, shiit jeg har meget at lære! Der skal beskæres, plantes løg, ryddes op osv. Jeg har overhoved ikke styr på noget som helst når det kommer til at have en have, men jeg ved at vores have er ret nem, da det meste vedligeholder sig selv! Vi skal ha klippe hækken ned, så meget ved jeg. Men det lader jeg altså Tobias om, det vil jeg ikke hoppe ud i!

imageVores hus set fra baghaven – Det er denne hæk der skal klippes ned.

image Bonzo elsker at ligge ude i haven, han kan bruge flere timer på bare at ligge og få sol på sig. image Jeg har været i vores lokale havecenter. Hvilket jeg faktisk har været ret meget indenfor de sidste 3 uger. Elsker at gå og kigge på blomster, buske og træer. Jeg kan bruge timer der ude og shoppe mig fattige i alverdens blomster. Jeg har købt dette lille træ (som bliver ret stort og flot – men blomster vist kun en uge eller 14 dage med store flotte røde blomster. Den hedder Magnolia og jeg har set masser af billeder af den og altid ønsket mig sådan et træ. I dag har jeg plantet den over i en krukke da Tobias og jeg ikke kan blive enig i hvor i haven den skal være. Så vi blev enig om at den må være i krukken indtil vi bliver enig! Typisk at han lige skulle have en mening om det, men på et eller andet tidspunkt så må han gi efter og lad mig få min vilje 🙂  image imageSe lige blomsterne i min have – Jeg er vild med det, jeg bliver så glad over at se de dejlige farver og man får sådan en dejlig fornemmelse af at det er ved at blive sommer. Jeg elsker foråret, tiden efter februar måned hvor blomsterne kommer frem og solen begynder at skinde igennem i altid så grå Danmark er altså det bedste. Jeg tror også det er derfor at jeg elsker påsken. Påsken er bare for mig, forår, sol, sommerhus hygge, lækker frokost og familietid. Især elsker jeg påsken efter vi har fået sommerhus, fordi vi er altid der oppe. Og vi tager også der op i påskeferien og skal være i nogle dage. Glæder mig!
imageLouis får sig en lur i barnevognen ude i haven 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *