Louis og jeg, Læbe gumme ganespalte

Godmorgen fra to trætte forældre – ingen søvn i nat.

image

Den eneste ud af os 4 i familien der er friske og klar på at vi alle står op, er Liva. Hun er også den eneste der har fået en hel nats søvn! Sidder lige nu kø til vagtlægen. 35 min har jeg siddet og ventet – 35 fucking minutter!! Shit, de må ha travlt, måske er de meget få på arbejde eller er halvdelen af danmarks befolkning blevet syge i dag??? Louis har næsten 40 i feber og han koger virkelig. Han har sovet uden tøj på hele natten, og trods Panodil, vinduet på klem, ingen tøj og masser af nusseri på ryggen så har han ikke rigtigt fået sovet i nat. Han har tumlet rundt i sengen, som om han ikke kan finde ro. Han brænder virkelig og tror han har svært ved at være i sin egen krop, han har det virkelig dårligt med den høje feber. Det er virkelig synd for ham og jeg ville ønske jeg kunne gøre mere end jeg gør nu. Det gør så ondt at se ham havde det sådan her.Tobias og jeg har begge taget ham skiftevis. Så vi begge kunne få lidt søvn. Vi har flere gange i løbet af natten tilbudt ham vand og saftevand. Lidt har han drukket, men ikke meget. det vigtigste er han får væske i sig og at han får sovet en masse. Men det er svært at give ham når han ikke vil drikke! Jeg ved han er ved at få en tand og håber også på det er den der gør at han er så hårdt ramt af feber.

Det var bare ikke lige nu han skulle blive syg! Med hans gane operation om 9 dage så er det her et dårligt tidspunkt at blive syg på. Reglen er at når de her dejlige søde små børn som er født med spalte på den ene eller anden måde, skal opereres så må de ikke være syg i 3-5 uger op til operation datoen. Er ikke sikker på hvorfor, men tror det har noget med at de skal i fuld narkose og deres immunforsvar så ikke må være dårligt/lavt når de skal igennem sådan en operation. Tror jeg! Nu er han syg og har været det siden i går. Og hvis han fortsætter med at have feber de næste par dage så kan vi vist godt vinke farvel til den gane operation om 9 dage. Øv altså, jeg havde virkelig gået og glædet mig til at han skulle have denne operation overstået! Nu ser jeg lige hvordan det går med ham i dag og i morgen og håber på hans feber falde ned til normal. Og så må jeg ringe til Rigshospitalet mandag morgen og høre hvad de siger. Men er næsten 100  % sikker på de vil rykke den til en anden dato 🙁
image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *