Louis og jeg

Indlæggelse på Rigshospitalet – Ganeoperation.


imageVi sidder og venter. Eller jeg gør, Louis leger og hygger sig. Han er i gang med at charmere hele afdelingen med sit glade humør og sender masser af smil afsted til alle han møder på sin vej. Vi har været her siden kl 9.30 og mangler kun at snakke med kirurgen som skal operere ham og så kan vi komme hjem igen. Indtil videre har vi været nede og få taget billede af Louis. Snakket med sygeplejersken om hvordan det bliver for Louis efter operationen, hvad han må spise, smertestillende og hvor længe vi skal være indlagt. Vi var derefter inde og snakke med en læge som undersøgte ham, lytte til hans hjerte og lunger. Kigget i hans øre og stillede en masse spørgsmål. Så blev vi sendt ned til narkoselægen som også stillede en masse spørgsmål. Og nu sidder vi her oppe i afdelingen igen og venter på kirurgen, som skal se Louis og snakke med mig om hvordan operation kommer til at gå, hvor længe osv.

Det er en lang dag og man bruger rigtigt meget tid på at vente, få masser af info og møde forskellige mennesker, så er lidt drænet for energi. Og Louis har endnu ikke haft mulighed for at sove sin formiddagslur. Han er træt men stadig glad og hygger sig. Jeg skal lige hjem og samle alle mine tanker og ha styr på alt info jeg har fået i dag. Så håber snart at kirurgen kommer. image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *