Ferie og rejser

Weekend, Stockholm og Adele Koncert.

image imageDet er weekenden og en jeg har glædet mig til i mega lang tid. For nogle måneder siden sad jeg en morgen i kø til at købe billetter til Adele’s koncert i forum. Men trods jeg havde siddet i kø i to timer så fik jeg ingen billetter!! Min søde veninde Camilla havde også siddet i kø, men var så hoppet videre for at se på billetter til Adeles andre koncerte i udlandet. Og der fik hun to billetter til Stockholm. Men da hun er gravid og fik regnet sig frem til at der ville være under 3 måneder til hendes termin, var hun ikke lige helt frisk på at skulle ud og flyve. Plus at siddepladserne ikke lige var så gode – men det er jeg lidt ligeglad med, bare jeg får lov til at høre Adele live!!! Så Camilla tilbød mig billetterne og jeg sagde da hurtigt ja!

Så nu sidder tobias og jeg i flyveren og rejser til Stockholm lige om lidt. Så får vi en kærestetur ud af det. Det er fandme også lang tid siden vi har været alene, uden børn og bare kun være os to. Så det bliver så dejligt at kunne få noget tid sammen som kærester og en hel nats søvn!!

Min mor passer begge børn nu. I eftermiddagen kommer Tobias forældre og tager over. De skal så passe dem til i morgen når vi er hjemme igen. Jeg håber det kommer til at gå godt, både for min mor og for Tobias forældre. Louis har ikke været passet særlig meget (faktisk aldrig en hel nat) og det er faktisk første gang min mor skal have ham alene. Men det skal nok gå, det er jeg sikker på.image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *