Sommerhus

Forlængede weekend i sommerhuset.

IMG_3071Så er vi kommet op i sommerhuset igen – elsker at det ikke tager os mere end 1,5 time at køre her op. Og vi er ret heldig med vejret! Det er jo nærmest sommer, det er så FANTASTISK! Det er Kristi himmelfartsdag i morgen og derfor har Livas børnehave valgt at holde lukket om fredagen. Så vi så lige muligheden for at smutte i sommerhus nu hvor vores weekend var forlængede med 2 dage 🙂 Vi skal nyder den forlængede weekend, mest ude i det gode vejr og nok få lavet lidt havearbejde. Vi skal bare hygge, spille spil og gå lange ture ned til stranden. En is eller to har jeg også lovet Liva at hun må få og så skal vi hoppe i trampolin til vi ikke kan hoppe længer. Åhhh hvor jeg dog elsker og værdsætter at vi har sommerhuset og kan tag her op. Det er vores lille getaway fra hverdagen og alt det praktiske og komme her op er noget af det bedste!IMG_3070

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *