Louis og jeg, Læbe gumme ganespalte

De første timer efter Louis ganeoperation.

image Det har været en lang dag og lige nu ligger min lille supermand og sover. FUCK DET ER HÅRDT at se min lille baby sådan her. Han sov stadig da han kom op til os efter sin operation. Og jeg kunne slet ikke klare at se ham ligge med ledninger og maskiner der bippet løs med lyde, så begyndte at græde helt vildt. Åhhh hvor ville jeg gerne tage ham op og holde ham. Viske i hans øre at nu var mor hos ham og at jeg aldrig vil lade ham gå det igennem igen! Desværre skal han igennem det igen men heldigvis først om mange år! Både kirurg og narkoselæge fortalte os at alt var gået godt og de er glade for resultatet. I alt tog det 4,5 time at lukke Louis dobbeltsidet ganespalte.

De første par timer har været lange og hårde. Louis er så påvirket af narkosen og har bare brug for at sidde hos Tobias eller jeg. Sove på os, blive nusset og holdt om. Han er sløj, pylret og meget ked af det. Han vil helst være hos Tobias og sove i hans arme. Så Tobias har for det meste haft ham i dag og gået rundt med ham i armene.

Vi har kun give ham en lille smule at drikke og spise. Han er stadig meget øm og har ondt inde i munden efter sin operation Så han er ikke meget for at få noget. Afviser for det meste når vi tilbyder noget grød eller yoghurt. Sodavandsis er et stort hit og er det vi indtil videre har kunne få ham til at spise. Ligesom første gang han blev opereret så skal han også den her gang have manchetter på, men denne gang skal han have dem på i 3 uger! Det er vigtigt at han ikke stikker noget op i munden så der ikke går hul på hans gane. Så de 3 uger skal bare overstås for det bliver da ikke sjovt for ham at have dem på. Sutten må han heller ikke få i 3 uger, hvilket betyder at vi fra i dag af tag en kold tyrker! Shit, det bliver nogle hårde dage og nætter for os! Håber han vender sig til de manchetter og til at sove uden sut!

Jeg er den der skal blive med Louis i nat. Tobias er kørt hjem for at gå med Bonzo. Liva bliver passet af sin mormor og moster og skal blive og sove hos sin moster. Jeg er spændt på at se hvordan natten kommer til at være – tror ikke Louis eller jeg får meget søvn. Jeg vil trøste ham, holde ham og vise ham at jeg er her. Sørge for at han ikke føler sig alene og hjælpe ham igennem natten så godt jeg nu kan. Jeg vil selv ligge mig til at sove nu så jeg kan få lidt søvn inden Louis vågner for det bliver en lang nat! image image
imageimage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *