Ferie og rejser

Road trip til Italien – Farvel Dk og goddag Tyskland

image

Ungerne sover og Tobias er kørt ned for at lade bilen op så vi kan køre i 3-4 timer igen i morgen. Åhhh jeg er træt og var også ved at falde i søvn sammen med ungerne da jeg lå sammen med dem for at de kunne falde i søvn.

Vi er kommet til en by i Tyskland der hedder Netzeband. Og det er virkelig in the middle of knower! Her er ingen ting men det er med vilje vi har valgt at køre her til, da vi skulle være i nærheden af en Tesla oplader og kun skulle overnatte. Vi ville først ha kørt til Berlin, men da vi ligesom ikke skulle se byen var prisen for en overnatning ret så dyr. Vi kunne ikke finde noget til under 1200 kr hvor man også må ha hund med! Og 1200 kr er sku meget for kun at sove en enkel nat!! Så vi lage vores rute om for at spare lidt penge og fandt dette sted som vitterlig ikke koste noget – det skal så også siges her er intet i nærheden, ikke engang en tank eller butik. Vi har tjekket os ind på et bed and brakfest og de er nu ret hyggelig indrettet deres værelser. Så jeg klager overhoved ikke, for jeg er positiv overrasket over hvad vi endelig får for den pris vi har givet for en overnatning!

Selve køre turen her til er gået okay. Liva sidder bare og hygger, ser tegnefilm eller spiller spil på sin iPad. Jeg har taget malebøger, blyanter og to af hendes ynglings bøger med til hende hvis hun nu ville noget andet end at sidde med sin iPad. Louis der i mod gøre det ikke helt nemt for os (mig, da jeg er den der skal underholde ham – Tobias køre nemlig) Louis har stadig ikke helt lært hvad en iPad er. Noget Liva allerede lært at kende da hun var 3 måneder gamle (dengang kørte vi hele vejen ned til Barcelona og hun fik derfor nærmest kaste ipaden i hovedet) Men hun har også været godt til at sidde stille og se Timmy Tid/tegnefilm på sin iPad fra hun var helt lille, noget Louis jo slet ikke gider (altså at se tegnefilm og ikke engang Timmy Tid kan få ham til at sidde stille) Så når han får sin iPad i hænderne så bliver den kaste rundt i bilen. Han bliver så frustrere over den – slå på den, trykker om og om igen på knappen og skriger samtid. Han trykker ud af alle de apps (spil/underholdning til babyer) som jeg har hente ned til ham, fordi jeg tænkte at det ville fange hans opmærksomhed. Men næææ nej mor her har taget fejl når det kommer til hendes søn! Han er sku slet ikke som Liva, hold kæft hvor er de to forskellige på så mange punkter i deres personlighed og væremåde. Og en af de ting er altså når det kommer til ipad. Den fanger ham altså bare ikke. Tobias har siddet hele aften igår og hente Timmy Tid, Brandmand Sam og F For Får ned på ipaden så Louis kunne sidde og se det imens vi kørte. Vi har købt en iPad holde som sidder på vinduet – fordi der findes ingen iPad holder til Tesla’s hovedstøtter – Vi har hvert fald ikke kunne finde en og måtte derfor finde en som kunne sidde på vinduet. Og den er perfekt, men igen bliver Louis frustrere over at han ikke kan nå ipaden, røre den eller holde den! Hver gang jeg sætter op på vinduet ser han på den nogle få minutter og så skriger han bare igen med hænderne i vejret for at vise han gerne vil have den! Og ligeså snart han får den så kaster han med den igen! Hold kæft han giver mig kamp til stregen den lille bandit! Selv hans ynglings legetøj som jeg har taget med, var han heller ikke helt vild med!! Han gad ikke lege med det i mere end nogle minutter for så at kaste rundt med det i bilen!imageimage

Jeg tror at vores beslutning om at køre ned til Italien med 5 stop undervejs var den rigtige når det kommer til Louis. Vi prøver at køre efter hvornår han skal sove lur om dagen, så vi er 100% sikker på at han i hvert fald sover 2 af timer imens vi køre. I dag sov han desværre kun 1 time imens vi kørte – men han fik så brugt en masse krudt og energi ved at løbe rundt på færgen sammen med Liva. Så så lang tid sad vi heller ikke i bilen og kan derfor kun frygte hvordan alle de andre dage bliver når vi skal køre uden at stoppe før vi kommer til næste sted hvor vi skal overnatte!imageimageEn lang gåtur med Bonzo i Netzeband!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *