Børnetøj og mode

Nu kan vinteren bare komme an – Nu med flyverdragter fra Reima.

Sponsoreret

img_7056

Vi er så heldige at få lov at teste flyverdragter fra Reima. Liva testet en af deres flyverdragt for 2 år siden – i kan læse det indlæg HER. Den flyverdragt har hun brugt de sidste to år og vi har været så SUPER glad for den. Men nu var det altså tid til hun fik en ny og Louis skulle jo også have en og derfor var Reima så søde at lade os teste for dem igen! De fik også hver deres hue som kan købes HER og HER.

Livas flyverdragt hedder Stavanger og er Reimas bedste flyverdragt som er testvinder ud af 10 forskellige, hvor den er vurderet som den mest vandtætte og holdbare flyverdragt (testet i 2016, lavet i Norge af Testfakta). Ud over den flotte rødbedefarve, så er kvaliteten som altid VILD LÆKKER!

Fakta om Livas flyverdragt:

  •  Lavet af det meget åndbare og holdbare Duraplus materiale, sikrer den børnene komfort i alt slags vejr og alle aktiviteter i vinteren.
  • Alle sømme er tapede vandtætte for at sikre, at der ikke trænger fugt ind, så børnene kan holde sig varme og tørre og lege udenfor i timevis.
  • Takket være de indvendige seler kan overdelen af flyverdragten krænges af, for eksempel når man skal et smut indenfor.
  • Selerne sikrer, at flyverdragten holdes på plads omkring livet. Den lige, figursyede model kan justeres i taljen, hvis man ønsker det, så den får en god og unik pasform.
  • Den aftagelige hætte beskytter ikke kun mod kolde vind, men er også sikker ved leg i det fri. Hvis den hænger fast i noget, vil den nemt blive rykket af. Den aftagelige pels kant er i imiteret pels.

Livas flyverdragt kan købes HER.

img_7031

Louis flyverdragt hedder Bjorn og er så fin og ret sød med det bjørne mønster og den blå/gule farve er ret flot til ham. Han havde en flyverdragt fra Name It sidste år og den var rigtigt fin men jeg kan godt mærke forskel i kvaliteten. Reima er bare mere lækkert i alt hvad de laver. Jeg har bestilt den i 86 men den er lidt stor i det. Han er sku en lille mand ham Louis! Så han må godt vokse lidt inden det bliver alt for koldt.

Fakta om Louis flyverdragt:

  • Den er vandtæt og er fremstillet i et åndbart og vindtæt materiale, som også er smuds- og vandafvisende.
  • Alle sømme er tapede og dermed vandtætte for at garantere komforten og sikre, at barnet kan holde sig tørt, uanset vejret.
  • Den varme, isolerende siddepude bagpå holder bagdelen tør hele dagen, uanset hvor mange kælkebakker der skal bestiges!
  • Udstyret med en sikker, justerbar og aftagelig hætte, gør at flyverdragten ikke kun beskytter på blæsende dage, men er også sikker ved udendørsleg.
  • Modellen passer perfekt til alle slags sjove vinterlege, uanset om man er i vuggestuen/børnehaven eller på legepladsen.

Louis flyverdragt kan købes HER.

img_7030 img_7050 img_7038img_7053

Om det så er sidste gang vi får lov til at teste for Reima så er det altså ikke sidste gang mine børn skal have deres flyverdragter på. Prisen er mere end fair når man tænker på hvad man får. Vinter overtøj og flyverdragter er nok det sidste jeg vil spare på – nok er jeg total budget mor som kun køber tøj fra H&M, Føtex og Bilka til mine børn. Men overtøj der spare jeg ikke og især ikke på deres flyverdragter. For det sidste min børn skal er at fryse når de på tur eller på legepladsen  med deres vuggestue og børnehave! Og efter min mening så er Reima noget af det bedst man kan give til sin børn når det kolde vejr rammer os!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *