Alt muligt blandet, Sommerhus

Det sner og savnet til sommerhuset.

Ungerne sover og Tobias er stadig inde på kontoret for at arbejde. Og imens jeg ligger her på sofaen med Bonzo ved min side, kan jeg se sneen daler ned udenfor. Og den bliver liggende på jorden som et fin hvidt tæppe. Elsker at vi er i start november og at det allerede er så koldt at det sner. Jeg tror sku at i år bliver en hvid jul – Jeg håber faktisk på det for det kunne være så hyggeligt med sne på juleaftensdag.

Jeg har lige brug for at komme af med et savn! Nemlig savnet til vores sommerhus. Der er gået alt alt alt for lang tid siden vi har været der oppe. Men vi har haft så travlt og der har været så mange ting vi skulle så sommerhuset er blevet forsømt. Nu hvor vi har ramt november plejer at vi faktisk at lukket ned i sommerhuset og først tage derop igen i det nye år. Men jeg har ikke lyst til at lukke ned for sommerhuset, ikke endnu. Jeg vil så gerne der op inden vi træder ind i 2017. Vi skal simpelthen tage tid til at kunne komme der op og være i et par dage. Bare en weekend, måske forlænge weekenden ved at holde fri en mandag. Om det så bare bliver en overnatning – i dont care, bare vi kommer der op. Jeg har så meget brug for at komme lidt væk fra hverdagslivet. Vil så gerne lige ha at vi lige får muligheden for at trække vejret, slappe af og bare være sammen som familie.  Og det er det vores sommerhus giver os – muligheden for at trække vejret og være sammen, hvilket jeg kan mærke at vi har brug for.

Liva spurgte selv Tobias igår om hvornår vi skulle op i sommerhuset igen? Hun sagde at hun savner vores sommerhus og gerne ville der op.

Liva: Far vi kan bare holde fri fra børnehave
Tobias: Jamen far har lidt travlt med arbejde for tiden og derfor kan vi ikke tage der op lige nu.
Liva: Så kan du arbejde og mor, jeg og Louis kan tage op i sommerhuset.
Jeg: Vil du ikke ha far med op i sommerhus?
Liva: Jo men han skal arbejde. Og det skal vi ikke.

Så nu er vi altså to der gerne vil op i sommerhus og det kan Tobias mærke. Men jeg vil heller ikke stresse eller presse ham for meget, for lige nu har han nok at se til med alt det arbejde han har. For han har virkelig travlt fortiden, der sker så meget med hans firma lige nu – hvilket jo er super godt for ham. Men trangen til at komme lidt væk og op i sommerhuset er stor, også hos Tobias. Og derfor håber jeg lidt på at ved han får en lang arbejdsdag som i dag hvor han er gået ud af døren kl 8 i morges og først kommer hjem kl lort. (lige nu er kl 21.51 og han er stadig ikke hjemme) Så har han lidt mere overskud og lidt mindre arbejde (ved at ha indhente en del i dag) til at sige ok til at tage op i sommerhuset i en af de nærmeste dage!

Vil smutte i seng og få lidt søvn, da Louis stadig sover vild dårligt efter han har fået dræn i sine øre. Jeg tror jeg vil drømme om at vi snart kommer op i vores hyggelige sommerhuse, for hold op jeg savner det! Og måske jeg vågner op til masser af sne i morgen, hvis det altså fortsætter med at sne sådan her. Ihhhh kunne være hyggeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *