Liva og jeg

Fejre Livas 4 år’s fødselsdag og kæmpe Doc McStuffins fan.

img_7211

I går blev Liva 4 år og vi havde hele familien på besøg til hjemmebagte boller og lagkage. Vi starte vores morgen ud med at Liva vågner allerede kl 5.30 – Alt for tidligt ifølge hendes mor og far. Tobias og jeg havde ikke tænkt os at stå op på det tidspunkt – Især ikke efter vi havde været vågne til langt ud på natten for at forberede boller, lave cheesecake og pynte hele stuen/spisestuen op med Doc Mcstuffins pynt. Hun er vild med hende Doc McStuffiens som leger læge og hjælper alle hendes bamser og legetøj med at blive raske. Og det er også den eneste tegnefilm der bliver set på netflix lige for tiden.

Da Louis stadig sov tog vi Liva ind i vores seng og så lå hun i midten med sin egen dyne og pude og så Doc McStuffiens på sin iPad. Da Louis så vågen kl 6.30 stod vi alle op. I skulle se Livas ansigt da hun kom ned i stuen og så alt fødselsdags pynten! Hun blev vild glad, hoppet rundt og klappe i sine hænder imens hun råbte “jaaaa jeg har fødselsdag i dag”! Jeg brugte en krig på at puste en kæmpe ballon op igår, som ligne Doc McStuffiens med alle hendes venner. Liva kunne slet ikke forstå at der stod sådan en stor ballon inde i stuen som ligne Doc McStuffiens. Hun skulle både holde den i hånden, kramme den og havde den med overalt hvor hun var!img_7206Familien kom ved 2 tiden til hjemmebagte boller, en lagkage og en Oreo cheesecake. Skriver opskriften på min Oreo Cheesecake i et andet indlæg. Det var så hyggeligt og Liva fik virkelig mange gaver – lidt for mange i følge hendes far. Hun fik rigtigt mange prinsessekjoler til at klæde sig ud med. Især gaven fra mormor var et hit da det var Doc McStuffiens uniform med sko til. Hun fik så lægetasken fra Tobias og jeg. Hun rendte rundt med det hele resten af dagen efter hun havde pakket det ud og leget læge. Alle gæster skulle tjekkes af lille doktor Liva aka Doc McStuffiens.
img_7209 img_7212img_7223img_7220img_7279 img_7240 img_7265 img_7231

Det har virkelig været en dejlig dag og trods vi var mange mennesker med både min og Tobias familien samlet så er det gået rigtigt godt. Liva hygget sig hele dagen og det er det vigtigste for mig. Så længe hun var glad så er mor her også glad. Tænk at min førstefødte, min lille pige er blevet 4 år. Det har jeg lidt svært ved at forstå!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *