Sommerhus

Wuhu!!! Så er vi i sommerhus igen!

img_9563

Det er ved at være længe siden vi har været her oppe. Men vi har simpelthen haft så mange aftaler, planer osv at tiden til at tage her op ikke har været der. Men igår efter vi havde været til 40 års fødselsdag kørte vi her op. Savnet til sommerhuset var alt for stort!

Jeg har virkelig savnet vores sommerhus – og jeg nyder virkelig at være her oppe og bare slappe af og hygge med ungerne. Liva hopper rundt på trampolinen og Louis sover lur i barnevognen. Så Tobias og jeg har lige lidt tid for os selv med en kop kaffe og solen i ansigtet! Det her, lige nu og her, er det bedste i verden. Vi er normal her oppe i påskeferie – som er i næste uge men i år tager vi til Lalandia med min søster, hende mand og børn. Så derfor ingen sommerhus hygge i påsken i år. I det hele taget er vi ret booket op med fødselsdag, barnedåb, planer, Tobias træning og forskellige løb han skal lave – så vi har svært ved at se hvornår vi får muligheden for at komme her op igen inden for det næste stykke tid. Så vi nyder de to dage vi er her nu!

img_9572 img_9580 img_9590img_9622

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *