Sommerhus

Så kom solen og i vandet måtte vi!

img_1868

Rettelse – i vandet skulle de, jeg blev på stranden og filmet/tog billeder af dem imens de badet og leget i vandet. Endelig kom solen, dejligt efter de sidste par dage med alt for meget regn. Det har godt nok været en regnfuld sommer og ikke en særlig varm sommer som Danmark ellers plejer at være god til. Men vi må tag hvad vi kan få og derfor blev dagen i dag nydt på stranden i bar rumpe. Jeg har nemlig glemt at pakke ungernes badetøj med – Flot Natascha. Men ungerne var ligeglade, de smed tøjet og hoppet i vandet med farmand (han havde være klog nok til at pakke sine badebukser med) 🙂

img_1869 Liva er begyndt at interaser sig for bogstaver og især hendes navn vil hun meget gerne lære at skrive. SÅ vi øvet os lige i dag med at skrive det i sandet. Hun har næsten styr på det – men skal lige ha sat bogstaverne i den rigtige rækkefølge. Men hun ved nu hvordan de ser ud og kan næsten huske hvad de forskellige bogstaver hedder som er i hendes navn. Så det er sku flot og er ret stolt over at hun vil lære og intereser sig for bogstaver nu som 4 årige. Ihhh hvor er hun altså blevet stor – kan slet ikke klare tanken om at hun skal starte i skole til næste sommer. STOP TIDEN FOR POKKER!

Jeg nyder også derfor vores tid her oppe i sommerhuset sammen ekstra meget. Nyder at være sammen med mine børn, se og opleve dem udvikle sig og lege både hver for sig men også sammen som søskende. Jeg er heldig at havde de to i mit liv, den ubetinget kærlighed jeg får af dem er det bedste jeg ved. De to banditter er mit et og alt og jeg vil sku hoppe i vandetfor dem hvis de spurgte mig! Men det gør de heldigvis ikke da de har farmand til at bade med dem – hi hi, lucky me! img_1877skaermbillede-2017-09-03-kl-22-35-57skaermbillede-2017-09-03-kl-22-35-19

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *