Liva og jeg

Nu ligner jeg dig mor!

Stolt kom hun ned af trappen og sagde den sætning imens hun drejet rundt om sig selv og viste sig frem i det sæt hun havde sammensat med støvler, smykker og hårspænder fra hendes frost udklædning. Mine solbriller i håret, en lille taske i hånden og hendes nye sommerfugl kjole som hun har fået i fødselsdagsgave.

Hun ville selvfølgelig have neglelak på og dekoreret dem med sorte mønster – hvilket lige var prikken over i’et for hende. Se nu er er jeg ligeså smuk som dig mor når du skal ud med dine veninder, sagde hun. Og så gik hun ellers rundt og sang, danset og leget! Min lillepige er ikke lille mere, hvor er hun dog blevet stor og har virkelig travlt med være voksen og ligne mig. Det er alt fra at vil have det samme tøj på som mig om morgen. Hvis jeg har sorte bukser på vil hun også ha sorte bukser på. Har jeg håret sat op i en hestehale vil hun også ha håret oppe i en hestehale. Putter jeg make up på vil hun også have det make up på. Oh my god, hun er lige blevet 5 år og er allerede vil med at få make up på!

Hun går meget op i sit tøj og hår lige for tiden. Måske alt formeget op i det hvis i spørg mig! Altså alt skal sammensættes på den rigtigt måde. Fx er det vigtigt for hende at hvis hun har grå bluse på så skal hendes bukser også være grå. Er der glimmer på kjolen, så skal der også være glimmer på blusen inden under kjolen og hendes strømpebukser. Hun kan stå og skifte tøj om morgen op til flere gange før hun er tilfreds – hvilket godt kan sætte min tålmodighed på prøve en gange imellem. Så nu er vi begyndt at finde tøj frem om aften inden hun skal sove for at spare tid om morgen! Men igen hvis hun ser jeg har en anden farve på end den farve hun har valgt om aften så starter hun forfra med at finde tøj så hun kan matche mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *