Liva og Louis

1 advent og ingen adventskrans

Så blev det første 1 advent og Liva vågnet allerede kl 6.00 i morges. Gab vi var altså trætte da vi først var hjemme kl 00.30 i nat efter at ha holdt jul hos min far (som bor i Vordingborg). Og ja i læste rigtigt, vi holdte juleaften igår. Lige tideligt nok men der var det eneste tidspunkt min far og hans kæreste, min søskende og vi kunne, da alle har så mange aftaler og planer her i december måned.

Men kl 6 i morges vågnet Liva og det var Tobias og jeg ikke lige friske nok til! Da Louis stadig sov tænkte vi at vi godt kunne vente lidt med at stå op. Hvilket betød Liva fik sin iPad og lå så og så tegnefilm på Netflix i sin seng under dynen. Det elsker hun virkelig og hun spørg altid om hun ikke må det i hverdagen, hvilket vi altid siger nej til da vi jo skal op så ungerne kan komme i børnehave og vuggestue og Tobias og jeg på arbejde. Men når det er weekend så må hun altså ligge i sin seng og se iPad så længe hun vil – til en vis grænse selvfølgelig. Og i morges blev det kun til en time før vi stod op – godt trætte efter igår. Hvad kaffe ikke kan gør af mirakler!!

Liva var den første der løb ned af trapperne – hun havde nærmest ild i røven fordi hun havde gået og glædet sig til at se hvad Nissen havde lagt i deres kæmpe store jule sok. Hun har jo nærmest talt ned siden d. 1 december og vente på det blev 1 advent. Min mor har som altid traditionen tro lavet advent gaver til Liva og Louis. Mormors gaver ved de godt at de får hver advent. Og de rør dem heller ikke – de stå freme under jule sokken og pynter så fint indtil de skal åbnes. Jeg har derfor kun lavet nogen små advent gaver fordi dem min mor giver er ret store! Altså det er lige før jeg vil kalde dem for julegaver men det er typisk min mor. Intet er godt nok for hendes børnebørn og de skal have det bedste af det bedste eller det de ønsker sig. Hun elsker at give og forkælede Liva og Louis. Hun elsker at gøre noget ud af gaverne hun giver i både indpakning men også indhold. Hun er fantastisk min mor. Ved virkelig ikke hvad jeg eller ungerne skulle gøre uden hende. Verdens bedste mormor!!!

Jeg havde store planer med årets adventskrans. Men tiden løb fra mig og jeg glemte helt at få købt alle tingen ind til at kunne lave den. Jeg er ret skuffet over mig selv – fordi jeg havde virkelig sat mig for at lave en flot en i år. Min plan var at den skulle hænge fra loftet i et af hjørnerne indeni stuen. Hænge i bodo rød bånd med store bodo røde lys. Og hele kransen skulle være i grønlige blade og blomster. Intet gran! Så øv øv at jeg ikke lige fik tid til dette, men næste år må jeg simpelt hen få lavet den adventkrans. Man kan ikke fejre december måned eller advent uden en adventkrans!

Jeg fik igår af min far og hans kæreste en kalender pakke fra Matas – Så lækker en kalender. Jeg er så glad for den og glæder mig til at åbne en lille pakke op hver dag – små gaver kun til mig det er da ren ren forkældelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *