Liva og Louis

Sidste dag i vuggestuen og børnehaven – Personlig gave til pæadagogerne

Hjerter og stjerner til pædagoger og pædagogmedhjælper som tak fordi de har passet på mine børn hver dag!

 

I dag havde begge unger sidste dag over institutionen inden jul og vores langer rejse. De har glædet sig til den her dag længe, dels fordi Liva ved at når vi kommer hjem fra rejsen så skal hun starte i SFO og skole. Og Louis render rundt og siger “Mig stor dreng, mig i børnehave”. Han glæder sig til at komme op til de lidt ældre børn. Han har være den “store” nede i vuggestuen i lidt for lang tid nu og de har haft svært ved at underholde og aktivere ham, fordi en del nye er starte i hans stue og de fleste er babyer.

Vi har virkelig været glade for både Louis og Livas pædagoger og pædagogmedhjælper. Og det vil vi gerne vise dem og sige tak for deres indsats med børnene. Det er jo trods alt hver dag de er sammen med dem og jeg ved at pædagogerne gør deres bedste. Plus ungerne elsker dem, altså Liva skal give kram til dem alle hver dag inden hun går hjem. Så en gave som denne siger alt når det kommer fra et barn man har passet på hverdag, grint, trøster, krammet, læst bøger for, sunget sange med og leget med. Den perfekte personlig gave som tak fordi de har været der for mit barn. Hjerte kan købes lige HER og stjerne kan købes HER.

Så både Louis og Liva har lavet hjerter og stjerner til de voksne – Jeg lavet dem men de har været med til at bestemme hvem der skulle ha hjerter og hvem der skulle ha stjerner. De var begge meget stolte og nervøse i dag da de skulle give dem til deres pædagoger og medhjælper. Men de bliv glade og fik både masser af tak og kram.

Vi havde delt det op så jeg kunne være ved begge afslutninger – Louis holdte afslutning om morgen. Han havde taget figenstænger, rosiner og popcorn med. Fordi de fleste børn allerede holder juleferie var de ikke så mange. Men hans tre ynglings pædagoger var der og de fik alle den lille gave. De havde lavet en mappe, med tegninger og malerier Louis have lavet igennem den tid han havde været der. De havde også fundet billeder af ham sammen med de andre børn og lagt i mappen. 

Her efter gik jeg op til Liva i børnehaven og holdte afslutning med hende. Hun havde det sammen med til alle børnene i hendes stue. De havde også lavet et mappe men med tegninger fra dem alle til hende.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *