Louis og jeg

3 år og nu i junior seng

Fødselsfjer og begge plakater er fra Trold & Blomst

Louis har ikke fået en ny seng trods overskriften siger junior seng. Det altså stadig hans tremmeseng, men jeg har bare fjernet den ene side på den! Det var lidt af et stort skridt for mig 😬 Syns min lille dreng er blevet så stor og har lidt svært ved at acceptere at livet og tiden går så hurtigt! Hvor blev min baby af?

Louis er 3 år og 1 måned nu og jeg har ikke rigtigt følt han var klar før nu. Dels fordi vi skulle ud og rejse og så skulle hans operation overstås først. Han har heller ikke selv haft behovet før nu. Det er først inde for de sidste 3 uger han er begyndt at klatre op i tremmesengen og ud af den. Så den sidste uges tid har jeg gået og tænkt at den ene side skulle fjernes. Og i aften gjorde jeg det altså. Og så må jeg tag den kamp med ham alene så han kan lære at sove i en “junior seng”.

Fra jeg putte ham til han sov gik der 1,5 time. Han sad op, lå ned og stod også op på et tidspunkt alt imens han snakket og sang. Jeg sad inde i soveværelset og vente på han ville komme løbene ind til mig. Men overraskende nok blev han i sin seng. Han kaldte to gange på mig og begge gange var for at få lidt at drikke.

På et tidspunkt bliver der stille og jeg listet ud af soveværelset og over for at kigge ind til Louis. Vores gulv knirker helt sindssygt – hader det gulv, især om aften! Men han sov! Hans vejrtrækning var høj og han sov tungt. Jeg putte dynen over ham og listet ud. Jeg er stolt! Stolt over at min lille bandit blev i seng og selv faldt i søvn. Jeg havde frygtet at første gang han skulle sove i sin “nye” seng ville blev en helaftens forstilling! En kamp om at få ham til at blive i sengen. Jeg havde forstille mig at jeg skulle rende rundt efter ham, sidde ved hans side for at holde øje med at han blev i sin seng. Men intet af det skete! Han var god, virkelig god! Og ja jeg er stolt over ham og mig selv. Nu krydser jeg finger for at imorgen aften går lige så godt! Det gør det, selvfølgelig gør det da det! Han er glad for sin nye seng og føler sig som en stor dreng. Som han selv sagde inden han skulle sove “Mor nu er mig ikke baby mere”. “Mig er en stor dreng”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *