Liva og Louis

Når vi siger godnat og sov godt, er næsekys det vigtigste

Kender i den børneserie med bamsen Sofus som bliver sendt på Ramasjang?

Han er en bamse som rejser verden rundt og besøger et nyt barn i hvert afsnit. Liva og Louis elsker at se den serie og se hvilket land Sofus rejser til og hvem han skal besøge.

I slutning af hver afsnit skal Sofus sove hos barnet og når han siger godnat så skal han altid give næsekys til barnet. Næsekys er derfor blevet en ny tradition hjemme hos os. Hver aften når jeg putter ungerne så bliver det som altid med kys og kram og med ordne “Jeg elsker dig for evigt og altid”. Men nu har næsekys altså også fået en plads i putterutinen. Jeg har det stadig med at glemme at give næsekys men Louis er især god til at minde mig om at han skal have det inden han ligger sig ned i sengen. Og så råber Liva altid inde fra sin seng at hun også skal have næsekys.

Jeg syns det er hyggeligt og Louis ELSKER næsekys. Han vil meget heller have næsekys end et rigtigt kys når vi skal sige godnat. Han siger tit “nej mor, ikke kys men næsekys ligesom Sofus” og så springer vi selvfølgelig godnatkys over. Liva er stadig med med kys og kram – heldigvis for det er jo noget vi altid har gjort siden hun blev født.

Efter vi har fået gode afleveringer med Louis i børnehaven er det lykkes for Louis at få næsekys ind som en del af afleveringen. I hvertfald med mig – tror ikke Tobias giver Louis næsekys over i børnehaven – men ærligt så ved jeg det ikke. Men med mig ber han om det hvergang jeg skal gå og sige farvel. Og jeg giver ham med glæde et næsekys hvis det gør ham glad og gør at vi får en god aflevering hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *