Alt muligt blandet, Vores bryllup

Vores 1 års bryllupsdag – Papirbryllup

Ligger i sengen ved siden af Liva. Hun er endelig faldet i søvn! Det er så varmt her i sommerhuset at vi ligger og sveder om aften når vi skal sove – selv om vinduet er åbent. Varmen gør det svært for Liva at falde i søvn og derfor tager det lidt tid for hende og det gør at jeg i disse dage ligge ved siden af hende til hun er faldet i søvn.

I dag er jo lidt en stor dag! I dag er det nemlig 1 år siden Tobias og jeg sagde ja til hinanden foran den nærmeste familie og de tætteste venner på Københavns rådhus. Tænk at der er gået et år – allerede!! Jeg kan slet ikke forstår at vi har været gift i et år, men omvendt kan jeg heller ikke forstå at vi har været kærester i 10 år!

Vi har som sådan ikke fejret det – Vi er jo i sommerhus. Men jeg havde taget vores bryllupskage med op i sommerhus og den blev som traditionen sige, spist i dag – ungerne fik også lov til at smage den (den smagte faktisk vild godt, trods den har været 1 år i fryseren) Der er blevet kysset og holdt om hinanden lidt mere end normalt. En lille smule mere kærlighed og forelskelse har været i luften i dag. Det har være rart og dejligt.

Dagen er gået med hygge – indenfor da det har regnet hele dagen her i sommerhusland. Men det har nu også været meget rat med regn og en temperatur på omkring de 20 grader. Vi har spillet spil og lagt puslespil. Vi har tegnet tegninger og set tegnefilm på iPaden. Jeg fik lov til at gå tur med Bonzo i regnen (hvor heldig har man lige lov til at være). Elsker jo når det regner, det er for mig lig med hygge på højt plan! Især når vi er i sommerhus. Så jeg kunne faktisk ikke ha ønsket mig en bedre 1 års bryllupsdag – den har været lige som den skulle være – Med ungerne, hund, regn og hygge her i sommerhusland!

Nu vil jeg vil smutte ind i stuen til min mand og se en film. Måske spise det sidste af vore bryllupskage og nyde et glas kold hvidvin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *