Alt muligt blandet

Hygge hos min søster.

Igen i dag har vi været hjemme hos min lillesøster. Tobias og Kasper var endnu engang oppe og bygge på vores sommerhus. Så Liva og jeg var taget med hjem til min søster får at hygge. Jeg var alene med Liva og Amelia de første par timer da min søster lige skulle nogen ting. Og da hun kom hjem igen, tog jeg lige hurtigt på posthuset og handlet ind til i morgen aften. Da Tobias og Kasper så var hjemme igen om aften, endte vi med at bestille Dominos Pizza. MUMS!!! Det har jeg ikke fået i mange år. Så det var ikke dårligt at få her til aften, nå nu vi ikke gad og lave mad 🙂 Her i juleferien har vi fået set min søster, Kasper og Amelia mere end vi normalt ville. Men det har været hyggeligt, især for Liva og Amelia. De hygger sig virkelig meget hver gang vi er sammen. Leger og ser tegnefilm. De er så søde de to når de er sammen. Jeg tror og håber på de kommer til at få en dejlig opvækst sammen, ikke bare som kusiner men også som gode veninder. Det er i hvert fald vigtigt for mig at de ses så tit de kan og får et godt forhold til hinanden.

Min mor kom også hurtigt forbi, for lige at sige hej. Hun skulle jo lige se Liva i hendes nye nederdel og bluse som hun havde købt til hende 🙂 Hun endte med at sidde og se tegnefilm med dem begge siddende oven på hende. Hun er en fantastisk mormor 🙂

Lidt billeder fra i dag.

20131230-200322 IMG_8591 IMG_8598 IMG_860020131230-200403 20131230-200356 20131230-200338 20131230-200344Nogen af billederne har jeg lige snuppet fra min søsters blog. Den kan i gå ind og se og læse HER. Hun skriver om sit liv som mor til hendes datter Amelia.

Grunden til at Liva har skifte tøj på de sidste par billeder er fordi at hun på et tidspunkt i løbet af dagen faldt ned i Bonzos vandskål. Hun blev så våd over det hele, hun sad jo nærmest nede i skålen. Så måtte skifte tøj på hende og derfor har hun ikke sin nye nederdel på resten af dagen 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *