Alt muligt blandet

Børnerytmik og en tur i Fields

Liva er igang med at tage sin eftermiddags lur nu. Hun var meget træt efter en formiddag med en masse oplevelser. Vi havde en dejlig morgen – hun sov til kl 8.00 – Shit, det har hun ikke gjort i nogen uger nu, så det var helt mærkeligt at vågne før hende og bare ligge og kigge 🙂 Men super hyggeligt! Jeg havde købt en billet til noget børnerytmik på som blev holdt på ørestad bibliotek. Det er fast hver lørdag og vare en time. man kan købe billet til kl 10 eller kl 11. Jeg har aldrig været til sådan noget før så vidste overhoved ikke hvad der skulle ske. Men det var super hyggeligt. Vi var 10 forældre med børn og en sanglære. Sanglæren spille på guitar og sang en masse børnesange. Vi lavet en masse fagter til hver sang, plus at hun også gav børnene instrumenter de kunne spille med imens. Vi danset, hoppet, trampet og klappet. Det var faktisk rigtigt hyggeligt og Liva syns det var mega sjovt. De første 5 min sad hun bare og kigge og tøvet lidt. Men resten af tiden danset hun, hoppet, klappet og deltog sammen med de andre børn. Jeg tror jeg vil gøre dette til en fast  ting vi skal hver lørdag fra nu af. Hun hygget sig rigtigt meget og havde det vildt sjovt. Plus det kun koster 30 kr per person. Jeg fik desværre ikke taget nogen billeder da jeg havde travlt med at danse med 🙂

Efter børnerytmik tog vi i Fields og spiste frokost og kigget lidt i butikker. Eller jeg kigget, Liva sad og så tegnefilm på sin ipad. jeg fandt nogen fede støvler – jeg syns i hvert fald de var fede. Så dem måtte jeg altså købe til mig selv 🙂 Farmand Tobias – hvis du læser med – Jeg må godt forkælde mig selv lidt nu hvor jeg er alene med Liva og Bonzo i en hel måned!!! 🙂IMG_3009 IMG_3010

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *