Min drøm

Nye wallsticker til prinsessens legehjørne

I dag har jeg haft lidt travlt med at arbejde på min hjemmesiden til Trold & Blomst. Den åbner i morgen. Og jeg er så spændt 🙂 Men jeg fik tid til at sætte nye wallstickers op i Livas legehjørne. Og de er så fede og nemme at sætte på vægen. De giver lige det ekstra i hendes hjørne. 20130919-195910.jpg

20130919-195915.jpg

20130919-195919.jpg

Jeg fik lavet en video af hvordan jeg sætter dem op. Tobias filme og nu skal han lige redigere den. Og så kommer den op på hjemmesiden og her inde på hjemmesiden også 🙂 Jeg fik sat dem lidt skæve første gang og måtte tag dem af igen og sætte dem op på ny. Men det var ikke noget problem da de var nemme at få af og så klistre de stadig til at jeg kunne sætte dem på væggen igen uden nogen problemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *