Liva og jeg

Projekt: Livas værelse!

Så sker det endelig. Jeg har skrevet så meget om det her inde og nu er dagen endelig kommet! Liva er i vuggestue, Tobias på arbejde og jeg er hjemme og skal indrette Livas værelse. Liva og jeg var lige forbi Ikea igår aftes og endte med at købe ting til hele hendes værelse. UPS… Ikke det der lige var planen og havde Tobias været med havde han nok også fået sat en stopper for det. Men nu gik jeg lige amok med at shoppe ind til hendes værelse og det bliver så godt. Meget praktisk, men samtid skal det være hyggeligt. Det er jo et lille rum hun har fået sig – men det bliver hendes rum og jeg glæder mig til det hele er på plads.

Jeg har tænkt mig at tage det stille og roligt med at pakke alle tingen ud og samle dem. Vil ikke stresse over det og jeg når det jeg kan nå indtil Bonzo skal ud og gå og Liva skal hentes. Når Tobias kommer hjem senere så skal han være handymand og hænger gardiner, hylder og hvad der nu ellers skal op på væggen. Det bliver så godt og jeg glæde rmig til at se Livas ansigt når hun ser sit nye værelse senere i dag.

Jeg har købt en junior seng til hende – hun er snart 2, 5 år og lille manden skal jo have hendes tremmeseng. Så syntes det er på tide at vi prøver at få hende til at sove i en junior seng. Hun sover bare stadig meget uroligt om natten og jeg er lidt bange for at hun falder ud af sengen. Jeg har købt en sengehest som kan sættes på. Så nu må vi se hvordan det går.

Her er billeder af Livas værelse lige nu. Et stort rod fordi vi ikke har brugt værelset og ikke har boet hjemme i lejligheden de sidste 4 måneder. IMG_3340 IMG_3342 IMG_3343

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *