Liva og jeg

Løsning til Livas tøjskab.

Inden jeg fødte Liva var Tobias og jeg i IKEA og købe et stort lækkert klædeskab. Vi delte det op så Tobias havde et skab, jeg havde et skab og Liva fik et skab. Vi købte det på 58 i dybten. For jeg var overbevist om at det var nødvendigt for os at skabet skulle være så dybt og ikke havde en dybte på 35. Nu fortryder jeg vildt meget at det er blevet så dybt. Alt tøjet der ligger bagerst ind i skabte, det kommer jeg aldrig til eller for brugt. Da det altid er det tøj der ligger ud mod skabs døren, jeg bruger.

Og Livas tøj er et stor rod i hendes skab. Tobias kan ikke finde rundt i det system jeg har lagt hendes tøj i. Så han roder rundt i det når han skal give hende tøj på. Hvilket betyder jeg altid finder tøj til hende om morgen.

IMG_7530Så nu har jeg købt nogle plastik kasser fra IKEA,. Hendes tøj skal ligge ned i dem og så vil jeg sætte små klistermærker på med tekst af hvad der ligger i kasserne. Så er det nemmer for Tobias at finde rundt i hendes tøj og så ligger det pænt og er mere overskueligt.

IMG_7531Billeder kommer senere i et andet indlæg 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *