Liva og jeg

Liva´s første jul – 2012

Jeg sad og kigget en masse billeder igennem af Liva.  Og hold da op der er sket meget på et år. Jeg tænker jo ikke over det i hverdagen, men da jeg så dette billede fra sidste jul, kunne jeg virkelig godt se at Liva er vokset. Hun er gået fra at være mine lille baby til en stor pige. 1 år og en måned gamle og kan virkelig mange ting. I år kommer hun til at gå med rundt om juletræet og det glæder jeg mig virkelig meget til at se hende gøre 🙂 Sidste år lå hun bare i mine arme og sov hele aften. Jeg kan slet ikke forstå hvor meget der er sket det sidste år. Liva er startet i vuggestue, jeg er tilbage på arbejde igen. Nu går hun selv, spiser selv med ske og gaffel og så lære hun noget nyt hver dag. Hun udvikler sig så hurtigt at jeg ikke kan følge med! Mit liv er noget andet end for et år siden, hvor jeg bare hygget mig som nybagt mor og havde ammehjerne 🙂

DSC_0396 DSC_0397 DSC_0398

Liva sover - Juleaften 2012
Liva sover – Juleaften 2012

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *