Alt muligt blandet

Kurhotel Skodsborg

IMG_8732

Tobias havde givet mig en overnatning med spa på Skodsborg spa og kurhotel i julegave. Han havde book vores overnatning fra lørdag til søndag, så vi fik Tobias forældre til at passe Liva. For første gang i 14 måneder skulle vi havde en hel nat uden Liva. Jeg glædet mig sindsygt meget til at kunne være alene med Tobias og få en hel nats søvn!

Vi afleveret Liva og var på Skodsborg hotel ved 13 tiden. Da vi stod og skulle tjekke ind, kunne vi ikk få et værelse alligvel. Der var sket en fejl og de havde ingen værelser ledige! Hvordan den fejl kan ske ved jeg ikke. Men Tobias var meget utilfreds og humøret og stemningen ændret sig hurtigt fra at være god til meget dårlig! Efter en længer snak med ham der stod i receptionen fandt vi en løsning. Vi blev flytte til skovshoved hotel for at overnatte. Men vi blev på skodsborg hotel hele dagen for at få spa oplevelsen. Vi var i deres spa ca 3 timer. Det er virkelig lækkert deres spa og vi var lige rundt og prøve de forskellige ting. Min hud var virkelig blød efter jeg havde været der. Vi gik op og klædet os om og fik gratis kaffe og kage i deres pejsestue. Det var ret hyggeligt og vi fik snakket rigtigt meget om alt i mellem himmel og jord. Vi havde bestilt bord på deres restaurant Frederik og Louise kl 19.00 og der sad vi så hele aften og fik en lækker 3 retters menu med god vin.

Vores 3 retter menu bestod af:
– Jomfruhummerravioli med muslingebisque & krydderurter
– Kalvemørbrad med shiitake-svampe, blomkålspuré & timian
– Æbletrifli med vanille & passionsfrugtcrème

Vi kørte så hen til Skovshoved hotel og overnatte. Endelig en hel nats søvn, det havde jeg virkelig brug for. Jeg var også fyldt med energi dagen efter. Det er længe siden jeg har haft det sådan 🙂 Det var en super dejlig julegave og dejligt at være alene med Tobias og få plejet vores forhold og snakket sammen.

Skodsborg_Spa__179-495x343 Skodsborg_Spa_Fitness_02

IMG_8735IMG_8736 IMG_8737 IMG_8738

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *