Mad og opskrifter

Sushi hygge med dejligt selskab.

I onsdags var jeg ude og spise sushi med min dejlig veninde. Hun har fået nyt job og det skulle selfølgelig fejres. Hun havde bestilt bord på sticks and sushi inde på Nansensgade. Jeg synes der er så hyggeligt der inde. Vi fik så meget lækkert sushi og lidt vin 😉 Dejligt at være mig selv for en aften, uden Tobias og Liva. Bare snakke om alt imellem himmel og jord uden at skulle tænke på andre end mig selv. I LIKE!!! Men det er jo også et af mine mål for i år. Du kan læse om det her. At tænke mere på mig selv og lave de ting jeg gerne vil uden Tobias og Liva. Og dette var så den første aften ud af mange i år 🙂

IMG_8716IMG_8722 IMG_8726 IMG_8727 IMG_8729 IMG_8730

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *