Børnetøj og mode

Så er julekjolen købt.

Jeg har kigget på en del julekjoler til prinsessen. Men den her er den jeg bedst kunne lig ud af alle dem jeg har set på. Syns den er så sød og så er det perfekt at den lille cardigan er med til lige at tage på hvis det nu er lidt koldt. Jeg vil give hende et par hvide strømpebukser på. Havde lidt tænkt at de skulle være røde eller sorte, men tror det bliver alt for meget rødt i rødt. Eller også bliver det for mørkt med et par sorte.

Kjolen og cardiganen er selvfølgelig fra H&M – I ved jeg elsker det mærke.

IMG_3840-1.PNG
Så ny mangler jeg bare et par sko til hende. Sidste år havde jeg købt er par røde sko til hende. Men dem havde hun kun på juleaften. Og så har de ellers stået inde i klædeskabet lige siden. Så er lidt usikker på om hun overhoved skal have et par sko til julekjolen. I hvertfald har jeg kigget på dem her.

IMG_3841-0.PNG

IMG_3842-0.PNG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *