Sommerhus

Hygge hos oldermor og oldefar.

Vi har lige været forbi min farmor og farfar som har sommerhus 5 min fra vores. Min farmor havde som altid bagt boller, lavet en kande the, købt is til Liva og fundet alt muligt legetøj frem. Hun bliver møg forkældet min lille prinsesse når vi er over og besøge dem. De elsker at have Liva på besøg og vi elsker at komme forbi og hygge lidt. Jeg var jo selv som barn oppe i deres sommerhus i en uge hver sommer i hele min barndom. Jeg har så mange minder her oppe med dem og i deres sommerhus. Det var noget af det bedst jeg vidste når der var sommerferie. Jeg tror også det er derfor det er så vigtigt for mig at skabe en masse gode minder for Liva her oppe i vores sommerhus. Og også skabe gode sommerhus minder med Liva og min farmor og farfar. Så de har noget sammen og Liva har noget at tænke tilbage på når hun bliver ældre. Hun bliver altid så glad når vi fortæller hende at vi skal over og besøge oldemor og oldefar. De er også de bedste når det kommer til hygge her oppe i sommerhuset 🙂IMG_6046 IMG_6047 IMG_6050

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *