Alt muligt blandet

På denne regnvejrsdag har jeg…

Arbejdet på denne skønhed til en kunden. Så smuk en julekalender hvor man tæller ned hver dag til juleaften ved at skrive tal med kridt på i den sorte cirkel. Med barnets navn gravedret i toppen af træet  kan den bruges år efter år. Kan købes HER.

Taget et meget langt bad – Der findes ikke noget bedre end at stå under den varme bruser I STILHED!! Mig tid når det er bedst.

Fået set 3 afsnit af American horror story – er nået til season 3. Jeg ser den kun om dagen da jeg ikke tør om aften, så kan jeg ikke sove og ligger og tænker alle muligt jeg ikke skal tænke!

Været på posthuset får at aflevere en masse ordre – Mine juleprodukter er populære i år. Jeg har travlt med arbejdet og jeg elsker det!

Kigget på huse på Bali inde på Airbnb. Jeg har fundet så mange lækre huse og især et er jeg total forelsket i. Men Tobias siger at det ligger lidt for ødet og ikke tæt nok på noget by. Så derfor har jeg siddet og kigget igen og fundet lidt nye forslag som jeg skal ha vist Tobias senere. Jeg glæder mig så meget at komme tilbage til Bali igen!

Gået og glædet mig til i aften da det er Mortensaften og vi skal hjem til min mor sammen med resten af familien og spise and! Elsker når hun laver and. det bliver så hyggeligt.

Været forbi min lokale plantecenter for at købe lidt juleting plus to små juletræer til min mor som tak for at hun er verdens bedste mor og fordi hun passer så godt på Bonzo.

Købt garn til at lave mit eget vævet vægtæppe. Jeg har aldrig lavet sådan noget før og det er da også en lille smule mormor agtigt men jeg syns de er så fine og vil vild gerne have et op til sommerhuset over vores sofa. Så det projekt håber jeg at starte på snart.

Gået og tænk at jeg snart burde sætte mig ned og lave film af alle vores rejser. Jeg kan mærke det er vigtigt for mig at de bliver lavet så ungerne også kan se dem – og måske huske de forskellige rejser de har været på.

Når men jeg må smutte da jeg skal hente ungerne og min mand og så hjem til min kære mor. Ihhhh det bliver så hyggeligt i aften, jeg håber i får en dejlig Mortensaften og weekend.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *