Alt muligt blandet

Weekend tur til Calella

Tobias skal deltage i Barcelona Challenge på søndag. Det kommer til at forgå i byen Calella som ligger 45 min kørsel fra Barcelona. Vi har valgt at gøre det til en weekend tur og bestilt værelse på Holtel Balmes hvor man godt må ha hund med. Så vi pakket bilen og kørte afsted. Vi havde timet det med at Liva skulle ha sin eftermiddags lur, så det ville passe med at hun ville falde i søvn på vej der hen.

IMG_0482Det er et meget hyggeligt lille værelse vi har fået med en altan ud til polen. Her kunne jeg godt finde på at sidde ude og få en lille kaffe 🙂 Vi bor kun 5 min fra stranden.

IMG_0483

Liva pigen sover og Tobias er lige kommet hjem. Han har været ude og svømme i havet for at få en lille fornemmelse for hvordan det vil gå på søndag. Jeg tror han er mere nervøs end jeg er. Men nu må vi se hvordan det kommer til at gå.

God aften til alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *