Alt muligt blandet, Liva og jeg

Foredrag med sovecoach.dk

logo_new

Her til aften skulle vi ha været til et foredrag hvor vi ville få noget viden, redskaber og teknikker og børns søvn. Redskaber om god putning. Og det er jo noget jeg gerne ville ha med Liva.

Det er Jeannette Wegge-Larsen som er stifter af Sovecoach.dk der holdte foredraget sammen med  Merete Laustsen fra litteraturformidlingen, som ville fortælle om hvilke bøger der ville være gode at læse op for ens barn inden sengetid. Så ikke nok med at man ville få viden om hvordan man kan ligge sit barn til at sove uden at det skal tag flere timer og mange tåre så ville man også få viden om gode bøger til godnatlæsning.

Jeg ville så gerne ha være med her til aften. Men pga nogen ting så endte jeg med at blive hjemme med Liva. Og Tobias er taget ind på kontoret og arbejder. Nu sover Liva og jeg sidder på computeren med fjernsynet tændt i baggrunden. Øv hvor ville jeg gerne ha været der, så jeg kunne blive lidt klogere på søvn og teknik til Liva.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *