Alt muligt blandet

Øv, øv og atter øv

myg-bor-i-nærheden-af-stillestående-vand_5140bac031174-thumbDumme, dumme, dumme myg!!! Tobias er som sagt i Indonesien pga hans arbejde. Og nu er han blevet stukket af en myg og har fået Denguefeber. Så han er blevet indlagt på et hospital og må ikke rejse hjem. Han skal være under opsyn i en hel uge 🙁 Han skulle rigtigt ha været hjemme i morgen – tirsdag. Men nu hvor han er blevet syg må han først rejse om en uge, hvis han altså er rask på det tidspunkt! Så jeg tager lige en uge mere alene med hund og baby 🙂

Ej jeg er jo flytte hjem til min søster får at få lidt hjælp. Hvilket er rigtigt rart da det er ret hårdt at være alene med hund og baby. Især når man er vand til at der er en til at hjælpe til.

Nu håber jeg bare på at Tobias bliver rask hurtigt så han komme hjem til os igen. Vi savner ham så meget.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *