Alt muligt blandet, Liva og jeg

Første dag på arbejde

Åhhh så er min barsel slut og jeg starte på arbejde igår. Min morgen starte ikke som jeg havde håbet.

Liva valgte for første gang nogen sinde at sove længe. Hvilket betød at jeg stod op, gjorde mig klar og spiste morgenmad og måtte vække hende kl 7.30. Hurtigt give hende mad og så afsted. Over i vuggestuen gik det lidt hurtigt fordi jeg var lidt sent på den. Og derfor blev hun nærmest kaste i armen på en af de voksne. Og det betød jo så at hun begyndte at græde helt vildt. Hun har aldrig være så ulykke før når jeg har afleveret hende. Og se hende være så ked af det og skulle gå fra hende uden at kunne trøste hende gav mig virkelig dårlig samvittighed. Øv en dårlig start, men jeg endte med kun at komme 2 min forsent. Stadigvæk ikke særlig god stil når det er første dag efter barsel.

Jeg var ret bange for ikke at kunne huske noget som helst. Men det hele kom automatisk for hver kunde jeg hjalp og solgte til. Dagen gik ret hurtigt og før jeg fik set mig om så havde jeg fri.

Alt i alt var min første dag okay 🙂

IMG_7123

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *