Alt muligt blandet, Liva og jeg

Arbejde på en fredag aften.

Jeg har aftenvagt i dag. Hvilket betyder jeg møder ind kl 14 og har fri kl 20.15. Så når jeg kommer hjem i aften så sover Liva. Det er ret mærkeligt, dels fordi jeg skal ikke hente hende, ikke spise aftensmad med hende eller ligge hende til at sove. Tobias er den der har alt ansvaret for hende i dag. Jeg kommer jo slet ikke til at se hende i dag. Jeg tog hende i morges da hun vågnet og gav hende tøj på. Vi spiste morgenmad og så lidt morgen tegnefilm. Så leget vi lidt på gulvet og så skulle jeg ellers aflevere hende i vuggestuen. Hun faldt i søvn på vej der over så jeg fik heller ikke sagt ordeligt farvel da hun jo sov og ville ikke vække hende. Jeg savner hende allerede og synes det er lidt hårdt at havde de her aftenvagter. Mest fordi at jeg ikke er den der skal hente hende, lave aftensmad og spise med hende. Jeg skal ikke putte hende i bad og ikke ligge hende til at sove. Har lidt svært ved at give slip på de rutiner jeg har med hende. I onsdags da Tobias skulle hente hende fra vuggestue da jeg var på arbejde for første gang. Der ringet jeg og tjekket op på ham. Har han nu husket at hente hende, tage hendes ting med hjem osv. Og 100% jeg ringer også i aften og tjekker op på ham. Han har jo styr på det og ved hvad han gør og skal. Og han kender Liva og min rutine. Men ja jeg tror bare jeg er total pylret og har svært ved at give slip.

Men heldigvis er det weekend fra i morgen af og jeg skal ikke arbejde. Så jeg kan hygge med min prinsesse hele dagen i morgen. Amelia kommer og leger sammen med os da hende mor (min søster) og hendes far skal ud og havde sig en hyggelig dag på strøget. En rigtigt kæreste dag. Så det bliver hyggeligt med lidt selskab fra min guld klump og Liva hygge sig i Amelia´s selskab. De to leger så godt sammen.

IMG_7155

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *