Alt muligt blandet

Slut med at være syg!!!

IMG_7814

Siden Liva er starte i vuggestue har vi været ret meget syge. Og det har været alt fra feber, opkast og dårlig mave til forkølet og ondt i halsen. Men nu er det altså slut! Vi har været så heldige at få en lille familiepakke ind af døren fra A.Vogel så vi kan holde os raske hen over den kolde tid.

I pakken er der:

Echinaforce (til de voksne)
Med Echinaforce kan man styrke sit immunforsvar. Echinaforce opbygger immunforsvaret og forebygger mod forkølelse og andre småsygdomme.

Biortomin (også til de voksne) BiOrtomin indeholder vitaminer og mineraler af høj kvalitet. Indeholder ikke jern.

BørneBiortomin (ja, giver jo sig selv.. – fra 1 årsalderen) Børne BiOrtomin indeholder vitaminer og mineraler af høj kvalitet.

Echinacea HotDrink (til både store og små, særdeles velegnet til børn fra 1 år, da den smager rigtig godt)
Kombinationen af de velkendte urter echinacea og hyldebær i den varme drik er et glimrende supplement til de konventionelle paracetamolholdige drikke på markedet. En dejlig varm drik, der giver velvære og varmer kroppen igennem fra top til tå. Samtidig giver hyldebærrene en dejlig aromatisk og mild smag.

Sinuforce Næsespray (også til både store og små – fra 1 årsalderen)

Du kan læse mere om de enkelte produkter på deres hjemmeside www.avogel.dk.

Tobias er allerede hoppet på Biortomin. Jeg synes de er lidt for store – Jeg har virkelig svært ved at sluge piller. Og de piller er ret store så Tobias har fået dem. Jeg kunne prøve og knække pillerne over og så må jeg jo bare sluge 2 halve i stedet 🙂 Både Tobias og jeg har været forkølet i et stykke tid så da vi modtog pakken blev en del af produkterne brugt med det sammen. Næsesprayen har vi allerede brugt. Vi har skrevet vores navn på en hver (der var 3 i pakken) så vi ikke kommer til at bruge hinandens 🙂 Jeg har været på både Echinaforce – ikke lige mig! Skal kæmpe mig igennem smagen for at få det glas drukket! Men Echinacea HotDrink er virkelig god. Og vi har næsten tømt den da Tobias og jeg har drukket ret meget af den de sidste par dage! Jeg har endnu ikke givet Liva BørneBiortomin. De er ret store de piller og hun har lidt svært ved at tygge med kun 4 tænder. Men når hun er blevet lidt bedre til at tygge, så skal hun nok få dem 🙂

IMG_7832

Dette indlæg er sponsoreret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *