Liva og jeg

Prinsessen har taget sine første skridt!!

Ihhhh jeg er altså så stolt! Min lille prinsesse har taget sine første skridt. I søndags stod hun for sig selv op af vores sofabord. Hvilket ikke er noget nyt, da hun gør det hele tiden. Men det der sker var, at hun tag et skridt væk fra sofabordet og stå uden at holde fast i noget. Der står hun så i lidt tid. Klapper lidt i sine hænder og kigger op på tv’et. Så tager hun et skridt mere og et mere inden hun falder ned på rumpen. Imens Tobias og jeg sidder på sofaen og kigger. Vi sidder med armene oppe i vejret og er meget stolte. Hvor var det fedt at se hende tag det første skridt. Hun er virkelig vokset her på det sidste og jeg synes hun lære så mange ting nu. Jeg synes virkelig det går hurtigt med hendes udvikling.

I dag da jeg hente hende fra vuggestuen fortalte en af hendes pædagoger at hun har gået/taget små skridt hele dagen i dag. Fra et sted til et andet. Selvfølgelig er hun faldet ned på rumpen en del gange i forsøget på at gå. Men de synes hun gjorde det ret godt og tror ikke der kommer til at gå lang tid før hun går! Igen, meget stolt over min lille pige, der så gerne vil frem i livet og lære ting! Hvor er hun altså bare dygtigt! Vi tog hjem til mine svigerforældre og spiste aftensmad og der prøvet vi lige og se om hun ville gå lidt. Hvilket hun gerne ville, så jeg fik taget lidt billeder. Men de er taget med min mobil så kvaliteten blev ret dårlig og lyset er heller ikke så godt.

CollageImage09

1 thought on “Prinsessen har taget sine første skridt!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *