Alt muligt blandet

Nytårsaftensdag 2013

Dagen i dag står på ren hygge. Tobias har været ude og løbe i morges. Imens har jeg og Liva hygget, leget og været på posthuset. Vi skulle lige hente hendes sidste julegave fra Tobias og jeg. Vi nået ikke at hente den inden juleaften. Vi har købt 6 disney dvd´er til hende 🙂 Nok mest til mig, da hun stadig ikke forstå sådan nogen tegenfilm endnu. Elsker disney tegnefilm!!!

Imens Liva fik sig en middags lur, fik Tobias og jeg gjort rent i lejligheden og jeg fik pynt lidt op. Vi skal bare være hjemme i aften og hygge. Det bliver mig, Tobias, Liva og Bonzo. En stille og rolig aften med film, wii og brædtspil. Vi gider ikke ud og feste, drikke og danse natten lang med vores venner eller familie. Dels fordi vi har Liva og ved ikke helt hvem der skulle passe hende. Alle skal jo noget 🙂 Sidste år var vi hos min søster Isabell, da hun også lige havde født. Og det var rigtigt hyggeligt. Men i år bliver vi hjemme og slapper af.

Lige nu er Tobias ude og hente vores aftnesmad fra Cofoco og købe de sidste ting til i aften. Mums, jeg glæder mig til vi skal spise!!! Liva ser Mickey´s Klubhus (en af hendes nye dvd´er som hun har fået i dag) og jeg blogger lige hurtigt!

IMG_8616 IMG_8617 IMG_8618 IMG_8621

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *