Børnetøj og mode

Prinsessen i H&M outfit.

Mere H&M til prinsessen. Jeg kan ikke lade vær, jeg elsker jo H&M. Og især til børn. Nu er Liva kommet op i en størrelse 92 og det betyder at tøjet ikke ser så baby agtigt ud mere. Fra 92 og op efter, er der flere muligheder med print, farver og design, i forhold til baby tøjet. Så det er rigtigt lækkert hun er kommet op i den størrelse.

Hendes outfit i dag er blå leggings med sølv stjerner, en sort bluse med et katteansigt på og en vest med kunst pels. Hun er så smart i dag min lille prinsesse 🙂

IMG_8045 IMG_8046 IMG_8047 IMG_8048

IMG_8308 IMG_8311 IMG_8312

4 thoughts on “Prinsessen i H&M outfit.

 1. Hejsa. Jeg har fulgt med i en stk tid. Hyggeligt at læse om jeres liv for vi har en datter en måned ældre end jeres. Desværre ingen blog 🙂 jeg er overrasket over jeres datter bruger str 92, vores datter er højere end gennemsnittet men bruger stadig 80
  fra h og m og har lige købt str 86 men det er alt for stort?? Så undres lidt selvom børn er forskellige 🙂 hvor høj er hun?

  1. Hej Helle…

   Tak for dine søde ord 🙂 Dejligt at du har lyst til at læse med 🙂
   Jamen bluser i størrelse 92 fra H&M passer hende perfekt. Liva er nok også en lille smule butte når det kommer til hendes mave – hvis man kan sige det på en pæn måde 🙂 Bukser i størrelse 92 kan hun også godt passe, jeg skal bare lige folde dem op nede ved hendes fødder, da bukserne er lidt lange. Men om livet er de igen perfekte til hende i størrelsen! Hun bruger stadig 86 i dragter/bodyer. De vil være alt for store i størrelsen hvis jeg købet 92 til hende. Men bluser og bukser kan hun altså passse nu 🙂

   Jeg ved faktisk ikke hvor høj hun er. Det er virkelig længe siden vi har målt hende!

   1. Oki men børn er jo forskellige ligesom vi voksne er 🙂 men i hvertfald en sød pige i har 🙂 rigtig glædelig jul til jer. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *