Alt muligt blandet

Juleferie frem til d. 4 januar

JUBII!!!! Så har jeg juleferie og det skal nydes 🙂

Lige nu er jeg alene hjemme – og det trænger jeg til. Lidt alene tid for mig selv. Tobias er ude og lave et løb og Liva er hos sin farmor og farfar. Jeg skal lige hurtigt i Ikea Gentofte og så skal jeg nå den sidste julegave. Det er Livas julegave vi mangler!!! Men den er hurtigt  købt da vi ved hvad hun skal ha 🙂 I aften skal vi fejere jul med min mor og hendes familie. Det glæder jeg mig til og det bliver rigtigt hyggeligt.

I morgen er det juleaftens dag og den skal vi holde hos Tobias familie. Det er første gang jeg skal holde jul med dem. Så det glæder jeg mig til 🙂

De næste mange dage skal handle om familie, kærlighed, slappe af og hygge.

Lidt billeder af Liva der leger med vores strikket nisser 🙂 Dem elsker hun og hun skal hele tiden kramme dem og går rundt med dem 🙂

IMG_8330 IMG_8333 IMG_8335 IMG_8337 IMG_8338

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *