Liva og jeg, Mad og opskrifter

Drømmekage og hygge med prinsessen

IMG_8934

Jeg har ikke haft en så god dag i dag på arbejde. Så da jeg fik fri skyndte jeg mig at hente Liva i vuggestuen. Og så hjem og hygge med min prinsesse. Når jeg er i dårlig humør eller har haft en dårlig dag så trøste spiser jeg. Så da Liva og jeg kom hjem bagte vi drømmekage. Liva hjælp med at røre rundt og putte ting i skålen. (Fik desværre ikke taget billeder af at vi bagte drømmekagen). Men MUMS den blev virkelig god!!! Tobias lavet aftensmad, jeg sad og leget Liva, imens kagen var i ovnen.

IMG_8933Kagen var et hit. Hun var hurtigt til at spise det  sit eget stykke og prøvet så at få mit. Min lille prinsesse elsker virkelig søde sager og mors kager 🙂

IMG_8938 IMG_8936 IMG_8937

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *